Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (5.68 secunde)
In cursul diminetii de ieri clientii din Romania ai Piraeus Bank au fost tintele unui atac informatic de tip phishing.
Analistii Saxo Bank sunt de parere ca Romania va iesi din recesiune cu o intarziere de doua sau trei trimestre fata de zona euro, se arata intr-un raport al institutiei specializata in tranzactionari si investitii.
OTP (institutie financiar-bancara din Ungaria, echivalenta CEC-ului romanesc), Eurobank (banca din Grecia proprietara bancii Banc Post), National Bank of Greece (banca greceasca proprietara a Bancii Romanesti), Raiffesien Bank (banca austriaca care a cumparat fosta Banca Agricola din Romania) si Dexia Bank (gigantica corporatie bancara europeana de origine franco-belgiana, avand active cifrate la nu mai putin de 450 miliarde de euro).
National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen. Printre investitorii interesati s-a aflat si banca austriaca Erste Bank, care a castigat intre timp privatizarea BCR, unde a platit 3,75 miliarde de euro.
Suma finantata difera de la o banca la alta.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania. ... Oferta Raiffeisen Banca pentru Locuinte este una inedita pe piata bancara romaneasca.
In functie de banca emitenta, titularul cardului are parte de diferite facilitati. ... Astfel, operatiunile se efectueaza in acest caz din disponibilitatile titularului, pe cand in cazul unui card de credit operatiunile se efectueaza in limita plafonului de credit acordat titularului de banca emitenta a cardului.
Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
Banca mare, dobanda mica Bancile importante de pe piata romaneasca au inceput sa scada dobanzile la depozitele constituite de populatie in moneda nationala.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite. ... Piraeus Bank.
Potrivit unui studiu realizat de Bank Austria Creditanstalt la nivelul a 15 state din Europa Centrala si de Est, pentru 2004 activele existente in sistemul bancar din Romania au avut o pondere de 38% in PIB, un nivel mai redus fiind consemnat doar in Serbia, de 35%.
Si cardul de credit Raiffeisen Bank MasterCard editie limitata UEFA EURO 2008 va aduce beneficii - daca-l obtineti pâna pe 30 iunie, aveti zero lei taxa de administrare în primul an.
Sistemul bancar va resimti in semestrul al doilea o presiune mai mare din cauza creditelor neperformante, in contextul in care multe societati si-au consumat rezervele, iar falimentele majore nu vor intarzia sa apara, a declarat presedintele UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
Asian Development Bank, CalPERS, Council of the European Union, EBRD, European Commission, European Investment Bank , Inter-American Development Bank , Japan Bank for International Cooperation, JETRO, United Nations , World Bank/IMF-(FMI).
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Contractarea unui credit sau depunerea unor bani in vederea constituirii unor depozite bancare sunt activitati care cer incredere in institutia financiara cu care lucrati, adica in banca respectiva.
Presedintele Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), Radu Ghetea, a declarat ca CEC nu va fi privatizata inainte de 2011 si a explicat ca, pana atunci, banca vrea sa-si tripleze activele, sa-si sporeasca eficienta si sa-si mareasca valoarea de piata, prin programul sau de extindere.
Pentru acest an, banca si-a programat investitii de 100 de milioane de lei si are ca tinta un profit net de 10-15 milioane de euro.
Incepand din aceasta seara de la ora 23:00 si pana maine dimineata la ora 9:00, posesorii de carduri emise de OTP Bank Romania nu vor putea efectua plati la comercianti sau retrageri de numerar.Nici reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va functiona datorita unor operatiuni de intretinere si reparatii a sistemului de carduri.
Banca Romaneasca, detinuta de National Bank of Greece, activeaza de 14 ani in Romania, rezultatele financiare plasand-o anul trecut pe locul 12 intr-un top al institutiilor bancare, cu o cota de piata de 2,07%.
google-analytics.com